Klienters berättelser om Familjekonstelationer

Familjekonstelationer hjälpte mig att lösa gåtor inom mig själv genom att besvara frågor om mina relationer hjälpte att känna och förnimma tydligare svar på händelser i mitt liv samt gav möjlighet att korrigera till en optimal lösning och fylla det smärtfyllda som skaver med kärlek och ljuset. Familje konstellationer ger en bredare perspektiv på livet och allt som sker i livet. Tack så jättemycket jag rekommenderar verkligen familje konstellationer som en enkel snabb och effektiv metod och verktyg i arbete med sin egen utveckling.

Egija Plavane

Tack Karen Marie
För din lyhördhet och intuition som gjorde att jag kunde få möta min livmoders minnen från en traumatisk förlossning av min dödfödda lilla flicka (My) för 29 år sedan.
Allt detta gjorde vi på telefon och sedan kunde jag jobba vidare själv med instruktioner från dig.
Tack för den gåvan. 🙏🏻

Anonym, Sverige

 

Stort, stort tack för en helt fantastisk familjekonstellation! Den öppnade upp mer inom mig än jag kunde ha anat innan ❤ Och fick mig dessutom att gå från kanten mot utbrändhet till att ha en hel del energi över.
Karen Marie med sin närvaro och kärleksfulla sätt är en fantastisk terapeut!
Beatrice Rudberg
Tack för en fantastisk session som fick mig att inse mina invanda tankemönster och hjälp att ändra de som jag ej längre har behov av. Det var en stor lättnad att kunna ta tag i processen med att lämna gamla bekymmer bakom sig och få hjälp att se framåt. Jag är mycket tacksam för Karens hjälp och kan varmt rekommendera ett besök.
Oscar Hedin
WOW för familjekonstellationen! ⭐️⭐️⭐️ Jag fick en fantastisk upplevelse med en mycket viktig insikt! Det var kreativt, spännande, kraftfullt. En metod för alla slags relationer, hemma eller på jobbet, frågor, problem, blockeringar m.m.
Karen Marie guidar med en kärleksfull, tillåtande och trygg hand – I will be back!
Jennifer Eriksson