Klienters berättelser om Regndroppsbehandlingen

 

”Jag var nyfiken på att prova regndroppsbehandlingen därför att jag fått en del problem med värk i rygg, nacke och axlar då jag är kassörska på ett supermarket och det blir en hel del enformiga rörelser och mycket stilla sittande. Jag har försöka att lätta upp detta med styrketräning och simning och det hjälper skapligt.

Före behandlingen kände jag mig lite nervös och var spänd, framför allt i nacken, bröstkorgen och ryggen. Andningen var också relativt ytlig och snabb. Allt eftersom blev jag mer och mer avslappnad och min andning blev också djupare och lugnare. Vid fotbehandlingen kände jag en tyngd i fötterna jag inte haft innan, de blev mjukare och det kändes som att jag fick bättre kontakt med resten av kroppen. Bara fötterna gjorde alltså en hel del. Sen masserade hon mig på ryggen. Ryggraden blev mjukare och jag blev mer harmonisk. Det som slog mig efteråt var framförallt att jag fick mer tyngd i kroppen, mjukare leder och ja jag blev konkret en centimeter längre, då vi mätte efteråt. Det blev mer balans i hela kroppen och inte så mycket kontraster mellan avslappnat och spänt. Lättare i sinne och hjärta, och kände mig mer hel. Mina rörelser blev också med mindre friktion, mer smidiga och jag kände mig mer utsträckt och lång. Jag sov bättre efter första gången.

Jag rekommenderar starkt denna helande behandling då den går in och mjukar upp detaljer på kroppen som varken simning eller andra övergripande tränings formerna kan göra för mig.”

Joanna, kassörska, Sverige